ro

         Rulouri exterioare         Fabricate artizanal in atelierul nostru lânga Timisoara

Rulourile sunt realizate din materiale selectate cu grijă pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produsului. Fie că este vorba de sisteme încorporate, cu montare de sus sau aplicate, rulourile sunt proiectate în vederea îmbunătățirii utilizării energetice a clădirilor. Rulourile pot ajuta foarte mult la reducerea costurilor de încălzire în timpul iernii, în timp ce vara, când soarele strălucește puternic și temperatura exterioară crește, ele asigură o senzație plăcută de răcoare.

Datorită flexibilității sale, ușa cu rulare în sus poate fi instalată atât în clădirile existente, cât și în cele în construcție. Avantajul său special este faptul că economisește spațiu pentru că poarta se deschide vertical. Sistemul electric de antrenare permite utilizarea mecanismului de la distanță. Controlul radio permite deschiderea și închiderea ușii cu ajutorul unei telecomenzi, fără a fi necesară coborârea din vehicul. Ușa este prevăzută și cu un dispozitiv de protecție împotriva căderilor. În plus, poate fi folosit un număr mare de sisteme de protecție, de tipul fotocelulelor sau dispozitivelor de siguranță ale marginilor la închidere.

Sistem de actionare rulouri

Dispozitivele electrice de acționare reprezintă o soluție  mult mai convenabilă. Sistemele electrice de acționare asigură confortul maxim în operarea rulourilor. Poate fi :

  • Controlul central - toate rulourile operate dintr-un singur loc
  • Controlul individual - un loc / rulou 

Tehnologia de ultimă generație vă permite folosirea cronometrului de control ce va ridica și coborî automat perdeaua rulourilor și obloanelor la momentul presetat.

În plus, asigurându-vă o opțiune de selecție între controlul radio sau cablat, vă oferim soluții complet flexibile:

  • Control radio (wireless) - nu necesită cablare suplimentară, astfel încât pereții dvs. rămân intacți; această soluție poate fi folosită oriunde în casa dvs. Comenzile legate de coborârea, ridicarea sau oprirea rulourilor și obloanelor sunt transmise la sistemul de acționare printr-o telecomandă sau un transmițător de perete. 
  • Control cablat - posibilitatea de a opera rulourile folosind un întrerupător cu acționare prin cheie și întrerupător electric rectangular (întrerupătoarele pot fi asigurate sau nu). Prin folosirea sistemelor de control, puteți configura soluții multiple individuale.